Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Gooi het eens over een andere boeg

Een feestje te vieren, op zoek naar een bijzondere trouw- of vergaderlocatie? De traditionele schepen die vanaf Marina Muiderzand afvaarten aanbieden, hebben het allemaal. Kijkt u maar eens!

 • Carpe Diem
 • Traditioneel zeilschip Carpe Diem is een prachtig zeilend partyschip en maakt ervaren zeilers enthousiast. De sierlijke lijnen, witte romp, teakhouten dekken en hoge tuigage maken de Carpe Diem tot een stijlvolle verschijning. Het schip biedt plaats aan 15 - 33 personen.
   
 • De klipper Umoja
  De klipper Umoja is een van de grootste twee mast klippers van Nederland. Het schip heeft zeer veel dek ruimte en en een robuust, eigentijds en scheeps interieur. In 2015 compleet gerenoveerd. Geschikt voor 80 - 150 passagiers. Thuishaven Monnickendam.
   
 • De Schuttevaer
  De Schuttevaer 
  is een volledig gerestaureerd, honderd jaar oud vrachtschip. Jarenlang vervoer het 'hout en zout' op de Oostzee. Benedendeks is nu een grand café gebouwd met alle faciliteiten voor een top-vergadering. Met zijn lengte van 43 meter is het schip de grootste nog bestaande tjalk in Nederland. De Schuttevaer biedt plaats aan 75 personen en is gemaakt voor de behoefte van bedrijven en particulieren om hun event op het water te houden.
   
 • De Willem Barentsz
  Dagtochtenschip de Willem Barentsz is met haar vele zeilen, witte uiterlijk en teakhouten opbouw een majestueuze verschijning. De Willem Barentsz is 49,70 meter lang en biedt plaats aan 100 personen en is ook een officiële Almeerse trouwlocatie.
   
 • De Toekomst
  De Toekomst is in 2002 te water gelaten en is met haar 34 meter de grootste tjalk ooit in Friesland gebouwd. Een eye catcher eersteklas. De lijnen zijn klassiek gehouden en het schip is speciaal gemaakt voor de behoefte van bedrijven en particulieren om hun event op het water te houden.
   
 • Sailboa
  Partyschip Sailboa is een robuuste motorklipper met zowel een groot zonnedek als een ruim dat plek biedt aan gezelschappen van 40 tot 150 personen. Het ruim kan flexibel worden ingericht, wat het een perfecte locatie maakt voor zowel een vergadering, een diner, als een dansfeest. De Sailboa is een geregistreerde trouwlocatie.
   
 • Elvira
  Salonboot Elvira werd in 1938 gebouwd voor het vervoer van gasten over de Zwitserse meren. Sinds 1998 vaart zij rond in Nederland. Bijzonder aan deze boot is het panoramische uitzicht en de flexibele inrichting van de salon. Zo kunt u aan boord borrelen, dineren, vergaderen en zelfs trouwen. De Elvira is geschikt voor groepen van 20 tot 75 personen.
   
 • De Selene
  De Selene is in 2008 compleet gerenoveerd en aangepast aan de eisen van deze tijd. Een schip met mooie klassieke lijnen. Alles is gericht op ruimte en veiligheid voor de passagiers. Op het middendek zijn veel zitplaatsen in een ruime zitkuip, bekleed met teakhout en voorzien van loungekussens. Het schip is speciaal ingericht voor dagtochten met bedrijven en familiegroepen.
   
 • De Gouwzee
  De Gouwzee is in 1907 gebouwd en heeft een bijzondere geschiedenis. Dit prachtige zeilschip van 35 meter heeft een groot dagverblijf en tien comfortabele hutten ingebouwd. Het is bijzonder geschikt voor teamuitjes, maar ook is er een bijzonder scholierenarrangement.
   
 • Bounty
  Brigantijn Bounty verkoopt geen simpel boottochtje, maar dit schip biedt een unieke zeil belevenis voor jong en oud. U en uw genodigden ervaren op een luxe en comfortabele manier hoe men vroeger in de oude VOC tijd heeft gezeild. Dit kan zowel actief voor de liefhebber, als passief voor de mensen die graag op één van onze lounge kussens aan dek ontspannen willen genieten van een lekker hapje en/of drankje. Dit prachtig traditioneel dwarsgetuigde schip met haar 9 zeilen (405m2 zeiloppervlak ) en 114 lijnen is uniek op de Nederlandse binnenwateren en zal voor elke vaartocht een onvergetelijke ervaring bieden. Voor groepen van 15 tot max. 50 personen.
Delen