Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Kite & Surfspot

 

De kite spot bij Marina Muiderzand is te vinden aan de noordkant van het Catamaranstrand. Het heeft een eigen stuk gras en strand, apart van de catamarans en boten. Langs de IJmeerdijk tot aan de Oostvaardersdijk is een (kite)surfgebied aangewezen wat op de kaart staat. Het gebied wordt gemarkeerd met gele betonning met daarop een pictogram met een surfer en daaronder onderbord Skysurfen.

Faciliteiten

Het strand biedt alle faciliteiten die u nodig heeft, zoals douches en wc’s. Bovendien zijn er voldoende afvalbakken om het strand netjes te houden. Voor gezinnen met kinderen is in de noordhoek van de eerste kom bij het speeltoestel een stukje recreatiestrand.

Safety first!

Vanaf 2019 mag u het hele jaar kiten, maar niet met Oost of Noord Oosten wind. Waarom? Dat leest u hier in de gedragscode IJsselmeergebied.

In de kommen of op het (kite)surfstrand is zwemmen niet toegestaan en ook mag het strandje en grasveld niet gebruikt worden voor strandrecreatie. Tevens is het afmeren van boten daar niet toegestaan, dat kan bij het drijvende terras bij het paviljoen. Bij Sail Today kunt u ook lessen en materiaal huren en bij Sun Runners kunt u terecht voor eten en drinken. Wilt u kiten vanuit een boot? Bij Kitetender kunt u de Kitetender experience meemaken!

 

Parkeertarieven april - oktober

Laagtarief: Van november t/m maart en na 16.30 uur en voor 22.00 uur (hoogseizoen).

  • € 2,00 per auto

Hoogtarief: van april t/m oktober van 7.00 - 16.30 uur.

  • € 5,00 per auto

Dagtarief van 7 - 22 uur april t/m oktober.

  • € 7,00 per auto

Overnachten, campers/auto’s die na 22.00 uur blijven staan.

  • € 15,50 per auto/camper

Vraag naar de abonnnementsopties als u een regelmatige bezoeker bent! Een abonnement afsluiten kan alleen via de receptie van het Marina Muiderzand en is uitsluitend bedoeld in combinatie met surf/cat activiteiten. Meer vragen of informatie? Bel of mail met het havenkantoor via telefoonnummer 036 536 9151 of info@marinamuiderzand.nl of via onze chatfunctie.

 

Delen