Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Sensationeel en spectaculair varen

Golven, constante wind, zoet water en een centrale ligging. Dé ideale omstandigheden voor uw catamaran. Ziet u uzelf al in de trapeze hangen en met een flinke snelheid over het water glijden? Nee, niet ergens in Frankrijk, maar gewoon in Nederland! Het grootste catamaranstrand van heel Europa maakt onderdeel uit van Marina Muiderzand. Hier draait alles om snelheid, lef en kicks.

Ruim 450 ligplaatsen

Het catamaranstrand heeft ruim 450 ligplaatsen voor catamarans tot 6 meter lengte. Elke plaats is voorzien van grondankers om de catamaran met spanbanden vast te leggen. Veel wedstrijdzeilers hebben hier hun catamaran liggen om te trainen op het IJmeer. Mocht u in de buurt willen overnachten, dan kan dat op een van de camperplaatsen of in een van de accommodaties op de jachthaven.

Sail-Today: beachclub en catamaranzeilschool

Na het zeilen kunt u in de beachclub Sail-Today ontspannen. Daarnaast is Sail-Today ook een catamaranzeilschool en kunt u er catamarans huren en lessen nemen. Sail-Today biedt elk seizoen speciale kinderactiviteiten. Ook Zeilvereniging Roerkoning organiseert elk seizoen veel wedstrijden op het strand. Student? Kijk dan eens bij studentenzeilverening Histos.

Delen