Social Image Fallback

Passen wij goed op uw eigendommen?

De veranderende omgeving van Muiderzand maar ook de verblijfsrecreatie en bezoekers geven u een gevoel van onveiligheid. We doen ons best om dit gevoel bij u weg te nemen. Als eerste door ook nu weer, net als in 2016, het aantal diefstallen en incidenten in de afgelopen jaren met u te delen.

 

In 2016 woonden Lisan en Sali van team Muiderzand al op de jachthaven en was Hussein ook al onze vaste surveillant. Zij hebben in 2019 versterking gekregen van havenmeester Mark als bewoner. 

En vanaf 1 november komt collega Martijn erbij die in Duin woont en dus nog eens extra ogen en oren levert om toezicht te houden. In de afgelopen jaren is er ook weer geïnvesteerd, naast uitbreiding van het aantal camera’s, in smart software toepassingen.

Marina Muiderzand is 24/7 bereikbaar bij onraad, calamiteiten en incidenten, naast onze surveillantenvan Schipper Security is er ook altijd personeel wat een consignatiedienst heeft. 

In de komende maanden worden er pictogrammen op gehangen met huisregels voor alle bezoekers. Laten we hopen dat ook hierdoor bijvoorbeeld te hard varen en rijden, muziek of luide stemmen na 23.00 uur minder gaan voorkomen.  

Delen