Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Marina Muiderzand geeft u de keus!

Den Daas Recreatie introduceert vanaf 1 april 2017 flexibele contracten en betalingsmogelijkheden. Dit betekent dat vaste gasten Marina Muiderzand zelf kunnen bepalen wanneer hun huurovereenkomst voor een jaar start. Ook kunnen zij maandelijks betalen. Met dit initiatief wijkt Den Daas Recreatie af van de HISWA voorwaarden met standaard voorwaarden voor lig- en/of bergplaatsen en speelt het in op de groeiende behoefte aan meer flexibiliteit onder watersporters en –recreanten.

Uit de resultaten van ons laatste tevredenheidsonderzoek blijkt dat veel van onze vaste gasten behoefte hebben aan meer flexibiliteit met betrekking tot contractvormen en betalingsmogelijkheden. Wij vinden de mening van onze vaste gasten belangrijk en daarom bieden wij hen vanaf 1 april 2017 meer keuze mogelijkheden en nog meer vrijheid”, aldus Nanke Den Daas, Directeur van Den Daas Recreatie.   

Vaste gasten van de ‘Thuishavens’ hebben de keuze uit een huurovereenkomst voor een jaar, seizoen of zomerplaats of een maand. Een jaarcontract kan op elk gewenst moment van het jaar ingaan, maar start altijd op de eerste van de maand. Het is dus niet noodzakelijk het jaarcontract op 1 april te starten. Ook hebben gasten de mogelijkheid maandelijks te betalen. De opzegtermijn van jaarcontracten wordt verkort van 3 maanden naar 1 maand en is na het eerste jaar per maand opzegbaar. Seizoens en zomercontracten worden niet automatisch verlengd. Winterstalling- en ligplaatscontracten blijven qua voorwaarden en periode ongewijzigd.

Meer weten over wat dit voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op! Dat kan telefonisch 036 536 9151 of via de mail of onze chat!

Delen