Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Ga mee het water op

Op 15 & 16 juni a.s. is het Nationale meevaarweekend Tijdens dit weekend kan iedereen in heel Nederland kennis maken met watersport en -recreatie. Ook nemen watersporters iemand voor de eerste keer mee het water op. Onze Marina doet natuurlijk mee. U ook?

Boot aanmelden

Bent u ligplaatshouder? Neem dan iemand, die nog nooit heeft gevaren, mee het water op. Laat deze mensen ervaren hoe leuk en ontspannend het is op het water. U bent dé ambassadeur en kan als geen ander de passie voor water(sport) overbrengen op anderen. Voelt u zich aangesproken? Meld u dan aan
 

MELD U AAN
 

Wil je een keer kennis maken met watersport? Lekker varen, suppen, catamaran zeilen of iets anders? Kom dan op zaterdag 15 juni naar onze Marina   

Kinderen tussen 7 en 12 jaar kunnen kennismaken met zeilen, suppen en kanovaren. Meld je aan via de Optimist on Tour 

Wil je een keer zeilen? Dan is de verenigingsboot van AlmereZeilt echt iets voor jou om te proberen. Schrijf je snel in! Voor beginnende zeilers zijn de Randmeren van Regatta Center Muiderzand ideaal. 

Catamaran zeilen is de meest spectaculaire vorm van zeilen bij. Durf jij? Kom dan naar Sail Today en maak ook kennis met windsurfen, kiten en suppen of jeugdzeilen.  

Liever een groepsprestatie leveren, dan is sloeproeien echt iets voor jou om te proberen. 

Echt even het grote water op? Dan ligt de Farrah van Amorgos Zeilvakanties en Opleidingen voor je klaar om een uurtje het IJmeer op te gaan.

En liever veilig je laten varen op het grote water? Stap dan op bij Veerdienst Amsterdam voor een tochtje naar Muiderslot of Pampus. 

Alle activiteiten zijn GRATIS. Wel vragen we een bijdrage van €1,- per persoon per activiteit. Deze doneren we aan stichting MS Research

Meer weten of je opgeven voor een van de aangeboden activiteiten? Stuur dan snel een mailtje, bel of chat met ons via de site of 036 536 9151. 


 

Delen