Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Kom mee dan gaan we het water op!

Op 15 & 16 juni as is het Nationale meevaarweekend waar je in heel Nederland kunt kennis maken met watersporten en recreatie. Op zaterdag 15 juni heeft Marina Muiderzand eeen super aanbod voor jong en oud, van supplank tot zeiljacht, voor familie of in je eentje.

Zo kunnen kinderen tussen 7 en 12 jaar op zaterdag 15 juni kennismaken met zeilen, suppen en kanovaren bij de Optimist on Tour.

Geen eigen boot maar wel al eens vaker gezeild? Dan is de verenigingsboot echt iets voor jou om te proberen. Schrijf je dus snel in! Voor beginnende zeilers zijn de Randmeren van Regatta Center Muiderzand ideaal. Ook daar kun je op zaterdag 15 juni kennis mee maken.

Voor wie durft stapt 15 juni op een catamaran, de meest spectaculaire vorm van zeilen bij Sail Today. Ook kun je daar kennismaken met windsurfen, kiten en suppen.  

Liever een groepsprestatie leveren, dan is sloeproeien echt iets voor jou om te proberen. 

Echt even het grote water op? Dan ligt de Farrah van Amorgos Zeilvakanties en Opleidingen voor je klaar om een uurtje het IJmeer op te gaan.

En liever veilig je laten varen op het grote water? Stap dan op bij Veerdienst Amsterdam voor een tochtje naar Muiderslot of Pampus. 

Meer weten of je opgeven voor een van de aangeboden activiteiten? Stuur dan snel een mailtje, bel of chat met ons via de site of 036 536 9151. 

 

 

Delen