Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Koffie & Borrel

Op zaterdag 18 mei organiseren wij een ‘Thuishaven koffieochtend’. Tijdens deze ochtend verwelkomen wij onze nieuwe ligplaatshouders op ons havenkantoor en kunt u kennismaken met ons team. Bent u een nieuw op onze Marina en wilt u alles weten over praktische zaken op onze Marina? Kom dan zeker even langs op onze Thuishaven koffieochtend. Wij beantwoorden al uw vragen en u ontvangt direct uw welkomstpakket met praktische informatie over de haven. U bent van harte welkom op 18 mei tussen 11.00 uur en 14.00 uur om het nieuwe vaarseizoen goed van start te gaan. Wij doen er alles aan om u direct het ‘Thuisgevoel’ te geven.

Bent u al langer ligplaatshouder en heeft u een vraag of wilt u advies? Schroom dan niet om even binnen te stappen op het havenkantoor. Ook een mooi moment om weer eens bij te praten met elkaar. 

Ligplaatshoudersborrel

Vanaf 14.00 bent u van harte welkom voor de jaarlijkse ligplaatshoudersborrel bij HarborHouse. Een mooi moment om onder het genot van een hapje en drankje gezellig bij te praten en nieuwe mensen te ontmoeten. Onze collega DJ Henk, Marina Manager van Bruinisse, draait lekkere deuntjes en op het havenplein kunnen de jongste zeilmaatjes klimmen en springen op de springkussens. Tijdens dit weekend vindt ook het grote en gezellige zeilevenement Almere Regatta plaats op onze Marina. Kortom, een gezellige dag voor de hele familie.

Delen