Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

De mooiste ligplaatsen...

Wilt u aan de mooiste steigers van het IJmeer liggen? Reserveer dan uw ligplaats op Marina Muiderzand en geniet & profiteer van alle luxe en comfort! De volledig vernieuwde Poralu Marine steigers bieden elke ligplaats

  • Een zijsteiger van minimaal  60% van de boxlengte
  • Een 16 ampere elektra aansluiting bij elke ligplaats, met smartcard in en uit te schakelen
  • In het steigerdek zijn er drinkwatertappunten binnen 20 meter van de ligplaats
  • Elke ligplaats heeft minimaal 3 bolders en 2 achterpalen

De Poralu steigers zijn nooit glad. De verlichting op de steigers bestaat uit solar leds om de 10 meter in het dek. En een neerwaarts schijnende led verlichting in de kap van de Nautica zuilen, en een ledlamp in de voet van deze zuil die om de 25 meter op de steiger staan. Uiteraard bieden wij u gratis wifi, en zijn alle steigers van meerdere veiligheidsstations met brandblusser, reddingsboei en EHBO kist voorzien. 

Aan onze drijvende steigers zijn schepen beter beschermd tegen wisselende waterhoogtes tijdens stormen en andere weersinvloeden. De stalen palen die de steigers vasthouden staan nooit in een box maar altijd tussen twee ligplaatsen in. 

Marina Muiderzand biedt haar gasten nog veel meer verrassende services, kijk op ons ABC voor meer informatie over alle voorzieningen en services op de haven.  Lees meer over de voordelen voor ligplaatshouders en de ambassadeurs acties.

Uiteraard helpen wij u graag ook persoonlijk. Bel of mail  met uw vragen of informatie aanvraag met onze medewerkers . Wat een ligplaats aan de mooiste steigers kosten vindt u hier in Tarieven Marina Muiderzand


 

Delen