Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Kite & Surfspot @ Muiderzand

Marina Muiderzand heeft een kite spot die te vinden is aan de noordkant van het Catamaranstrand met een eigen stuk gras & strand apart van de catamarans en boten. Langs de IJmeerdijk tot aan de Oostvaardersdijk is een (kite)surfgebied aangewezen wat hieronder op de kaart staat. Het gebied wordt gemarkeerd met gele betonning met daarop een pictogram met een surfer en daaronder onderbord Skysurfen.

 

Vanaf 2019 mag je het hele jaar kiten, maar niet met Oost of Noord Oosten wind. Waarom? Dat lees je hier in de gedragscode IJsselmeergebied . Het strand heeft natuurlijk alle faciliteiten zoals douches en wc’s en afvalbakken om het strand netjes te houden. Voor gezinnen met kinderen is in de noordhoek van de eerste kom bij het speeltoestel een stukje recreatiestrand.

Safety first!

In de kommen of op het (kite)surfstrand is zwemmen niet toegestaan en ook mag het strandje en grasveld niet gebruikt worden voor strandrecreatie. Tevens is het afmeren van boten daar niet toegestaan, dat kan bij het drijvende terras bij het paviljoen. Bij Sail Today kan je ook lessen en materiaal huren, bij Sun Runners lekker eten & drinken. Kiten vanuit een boot? Bij Kitetender kun je de Kitetender experience meemaken

Parkeertarieven april - oktober

Laagtarief: Van november t/m maart (geen kiters dat is dan verboden!!) en na 16.30 uur en voor 22.00 uur (hoogseizoen)

  • € 2,00 per auto

Hoogtarief: van april t/m oktober van 7.00 - 16.30 uur

  • € 5,00 per auto

Dagtarief van 7 - 22 uur april t/m oktober

  • € 7,00 per auto

Overnachten, campers/auto’s die na 22.00 uur blijven staan

  • € 14,50 per auto/camper

Vraag naar de abonnnementsopties als je een regelmatige bezoeker bent!

Een abonnement afsluiten kan alleen via de receptie van het Marina Muiderzand en is uitsluitend bedoeld in combinatie met surf/cat activiteiten.
 
Meer vragen of informatie? Bel of mail met het havenkantoor via telefoonnummer 036 536 9151 of info@marinamuiderzand.nl of via onze chatfunctie.

 

Delen