Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Sensationeel en spectaculair varen

Stel je voor... Golven, constante wind, zoet water en een centrale ligging. Dé ideale omstandigheden voor een dag zeilen met je catamaran. Je ziet jezelf al in de trapeze hangen en met een flinke snelheid over het water glijden. Nee, niet ergens in Frankrijk, maar gewoon in Nederland vind je het grootste catamaranstrand van heel Europa! Hier draait alles om snelheid, lef en kicks.

Ruim 450 ligplaatsen
Het catamaranstrand heeft ruim 450 ligplaatsen voor catamarans tot 6 meter lengte. Elke plaats is voorzien van grondankers om de catamaran met spanbanden vast te leggen.
Veel wedstrijdzeilers hebben hier trouwens hun catamaran liggen om te trainen op het IJmeer.
Als je in de buurt wilt overnachten, dan kan dat op een van de camperplaatsen of in een van de accommodaties op de jachthaven. Zeilvereniging Roerkoning organiseert elk seizoen veel wedstrijden op het strand, en ben je student, kijk dan eens bij studentenzeilvereningen Histos en A.S.Z.V. Aerides! 

Sail-Today: beachclub en catamaranzeilschool
Na het zeilen kun je in de beachclub Sail-Today ontspannen. Sail-Today is overigens ook een catamaranzeilschool en je kunt er catamarans huren en lessen nemen. Sail-Today biedt elk seizoen speciale kinderactiviteiten.

Delen