Social Image Fallback

Wordt jij onze nieuwe collega die ons team op de jachthaven komt versterken?

Jachthaven Naarden, Havenpark in ’t Gooi én een luxe jachthaven tegelijk. Gelegen aan het Gooimeer, omringd door bos en vlakbij het authentieke vestingstadje Naarden. Ons team, van havenmeesters en receptiemedewerkers, zorgt ervoor dat de gasten optimaal genieten van hun vrije tijd. Wordt jij al enthousiast? Solliciteer dan snel.

Functieomschrijving:

Beschik jij over goede sociale en communicatieve vaardigheden? Ben je het eerste aanspreekpunt  voor onze gasten en weet hen te verrassen met een uitmuntende service? Wij zoeken voor het dagelijks contact met gasten en het uitvoeren van administratieve werkzaamheden (het maken van een ligplaats aanbod, factureren, afspraken plannen en bijhouden van klantgegevens) een nieuwe collega. Heb jij affiniteit met social media om zo onze haven naar buiten toe te promoten en weet jij hoe we nieuwe gasten kunnen binnen halen? Je spreekt en schrijft Nederlands, Duits en Engels en je kunt schakelen tussen verschillende werkzaamheden tijdens drukte. Ben jij die duizendpoot?

Wil jij, net als wij onze gasten een prettige beleving meegeven? En is werken in een bedrijf dat 7 dagen per week geopend is met wisselende werktijden geen belemmering? Stuur dan je cv met een korte motivatiebrief naar info@jachthavennaarden.nl t.a.v. Kim Hess.

Ervaring in een soortgelijke functie is een pré.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Delen