Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Heerlijk ontspannen kamperen in de Safari Lodge

Deze safaritent heeft een stoere en robuuste uitstraling en biedt u een luxe kampeerbeleving.

Er zijn twee slaapgedeelten waarvan één met een 2-persoonsbed en één met een 2-persoonsbed en één 1-persoonsbed. Alle bedden zijn voorzien van een kussen en 1-persoonsdekbed. Ook is er binnen voldoende leefruimte. De safarilodge is voorzien van toilet, douche en wastafel. Onder de luifel kunt kunt u heerlijk vertoeven op de luxe tuinset met kussens.

Kijk hier voor een uitgebreide beschrijving.

Voor de ultieme beach experience is ook een luxe barbecue aanwezig. Wat betreft het sanitair: u kunt gebruikmaken van de voorzieningen in de jachthaven, 50 meter verderop.

Voor de Safari Lodge ligt een terras op het zuidwesten, perfect voor uitzicht vanaf het strand op de ondergaande zon. Wat wenst een mens nog meer?

Reserveren

Eenvoudig verblijven op het water

Marina Muiderzand heeft twee Chalets die op het water liggen. Een soort woonboten!
Als u een trektocht maakt waarbij u met weinig bagage reist, is dit een handige accommodatie. Maar natuurlijk ook als u een week aan het water wilt verblijven om te zeilen of varen.

Hoe zien ze eruit?
De Chalet is ruim 18m². In de hut treft u onder andere extra aan:

  • een 5e bed dat te combineren is tot 2 persoonsbed
  • gedeeltelijke afscheiding slaapgedeelte
  • een Oostenrijkse zithoek
  • aanrecht met water, koelkast plus potten, pannen en eetgerei
  • kastruimte

U neemt zelf een slaapzak/dekbed mee, in de hut zijn hoofdkussens en matrassen met hoeslakens aanwezig. U kunt gebruik maken van het sanitairgebouw in de jachthaven.

Tip: De Chalets zijn niet alleen in trek bij watersporters, maar zijn ook een prima verblijfplaats voor fietsers en wandelaars. Vogelrijke natuurgebieden als de Oostvaarders- en Lepelaarsplassen liggen immers op fiets- en wandelafstand.

Reserveren

Met je voeten in het zand genieten van het uitzicht

Ultiem genieten vanaf de veranda van ’t Duinhuis met uitzicht over het IJmeer, Muiderberg en het Almeerderstrand. Het strand aan je voeten, de speeltuin op enkele meters afstand. Als dat geen vakantie is?

Wat biedt ’t Duinhuis?

Heerlijk ontspannen kamperen in deze compleet ingerichte Duinhuis. Deze tent heeft een stoere en robuuste uitstraling en biedt u een luxe kampeerbeleving. Er zijn twee slaapgedeelten waarvan één met een 2-persoonsbed en één met een stapelbed. Alle bedden zijn voorzien van een kussen en 1-persoonsdekbed. Ook is er binnen voldoende leefruimte. Het Duinhuis is voorzien van toilet, douche en wastafel. Onder de luifel kunt kunt u heerlijk vertoeven op de luxe tuinset met kussens.

Reserveren

Overnachten op het water

Boek één van de drie accommodaties op het water met optimaal comfort maar ook het echte kampeergevoel! Maak kennis met onze Waterbubbeltjes, van het type POD, die op hun terras aan de steigers op het water van Muiderzand liggen .

Reserveren

Lekker Slapen op het Strand!

Op het catamaranstrand van Marina Muiderzand zijn er leuke overnachtingsplaatsen gecreëerd. Perfect voor een actieve vakantie of weekendtrip. De vormgever, Huub Kortlevers, is aan de slag gegaan en staan er 6 Tiny Wagon creaties op het strand.

Een Tiny Wagon is een schafkeet omgebouwd tot kleine gezellige slaapplaats, voorzien van 2 of 3 bedden met matrassen en kussens. Slaapzakken zijn op locatie verkrijgbaar voor € 12,50 per stuk per nacht.

De Tiny Wagons zijn zelfs winter-proof en voorzien van verwarming. Er bestaat standaard de mogelijkheid om een kopje koffie of thee te zetten in jouw eigen Tiny Wagon.

Reserveren

Delen