Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Voor elk wat wils...

Marina Muiderzand biedt in samenwerking met Marinaparcs een ruime en gevarieerde keuze qua accommodaties, waar u zowel aan als op het water kunt overnachten.

Zo kunt u kiezen voor glamping aan het water in een van onze safaritenten. Deze volledig ingerichte tenten zijn geschikt voor 2, 5 of 6 personen en staan op het strand. Een wat meer basic optie is een tiny wagon, die geschikt is voor twee personen. Deze omgebouwde schaftkeet is vrolijk versierd, passend bij de omgeving.

Wanneer u liever op het water wilt overnachten kunt u kiezen voor de 2-persoons waterbubbels of de 4-persoons chalets. Deze waterbubbels en chalets staan op een drijvende vlonder en hebben een terras waar u vanaf de picknicktafel goed uitzicht heeft over de jachthaven.

Modern & Comfortabel

De marinalodge is een modern en gezellig ingericht vakantiehuis. Het heeft 2 slaapkamers met lekkere bedden en een bedbank, een goed geoutilleerde keuken en een prima badkamer. Waar je op een schip nog wel eens moet bukken en klimmen, hier is alles uiterst comfortabel!

De marinalodge is te huur voor (lange) weekenden, midweken en vakanties. Reserveer op tijd!

 

Reserveer nu

Delen