Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Zelf klussen of uitbesteden?

Voor veel botenbezitters is zelf klussen aan de boot een ontspannende bezigheid. Daar heeft Marina Muiderzand uitstekende voorzieningen voor! Zo kunt u uw boot voor een hellingbeurt op de kant laten zetten met een kraan, of uw mast laten opzetten of afhalen.

Laat u het onderhoud liever aan professionals over? Geen probleem. In en rond de jachthaven vindt u allerlei bedrijven die u kunnen helpen met het onderhouden, repareren, poetsen en vaarklaar maken van uw boot.

  • George Kniest Boat Equipment
    Hier vindt elke boot-doe-het-zelver de materialen die hij nodig heeft. In deze watersportwinkel met een enorm assortiment adviseren ze u graag, ook als het gaat om het onderhoud van uw boot. Vakmensen! 
  • Shipshape Jachtservice Muiderzand
    U kunt het zo gek niet bedenken, of bij Shipshape fixen ze het. Elektrische en elektronische ‘ongemakken’,  inspecties, jaarlijks of groot onderhoud, schoonmaken, reparaties en restauraties: zij doen het graag voor u. De service is top! 
  • Quantum Sails
    Zeil gescheurd? Canvas laten schoonmaken? Nieuwe schoot, val of landvast nodig? Bij Quantum Sails kunt u terecht voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw zeilboot. Echte professionals. 
Delen