Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Maak kennis met...Sailcenter

 

Sailcenter is toonaangevend op het gebied van open zeilboten en uitrusting voor iedere zeiler. Onze showroom, werkplaats en magazijn bevinden zich in de haven van Marina Muiderzand. Daarnaast hebben we een webshop vanuit waar we wereldwijd zeilkleding, onderdelen en boten versturen. Met onze event service en shop bezoeken we veel nationale en internationale zeilevenementen. Veel van onze huidige werknemers hebben een passie voor watersport en zijn afkomstig uit het wedstrijdzeilen of actief geweest bij een zeilschool.

Om ons jonge en enthousiaste team uit te breiden zijn we op zoek naar een nieuwe bootverkoper. Vanuit onze showroom in Muiderzand verkoop je boten aan zowel particulieren, zeilscholen alsook Olympische zeilers. Je bent verantwoordelijk voor het genereren en opvolgen van leads. Je onderhoudt het wereldwijde klantbestand van Sailcenter en weet nieuwe klanten te binden op zowel nationaal en internationaal niveau. Meer weten over de functie bootverkoper? Kom een keer bij ons langs of neem contact op met ons op.

Ben je op zoek naar een stage, je eerste baan of naar een bijbaan naast je studie? Stuur je motivatie en CV naar jelien@sailcenter.com. Ik nodig je graag een keer uit bij ons op Sailcenter!

Share