Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

De digitale snelweg

Ook in de laate enquête gaan relatief veel van uw opmerkingen over het wifinetwerk op de haven. Ondanks dat we de afgelopen jaren flink hebben geïnvesteerd in het netwerk op Marina Muiderzand vindt bijna 22% van onze ligplaatshouders het wifi slecht of matig. Wellicht kunnen wij niet aan uw verwachtingen voldoen met de mogelijkheden op de haven.  

Technische situatie vanaf 2016 
1 leverancier voor wifi en straalverbinding, 24 Aruba accesspoints 2/4/5.4 via glasvezel connectoren. Onbeperkte reeks IP adressen, capaciteit 500 Mbit met ondersteuning binnen 4 uur / 7 dagen per week.

Sinds eind oktober is Marina Muiderzand eindelijk door Unet aangesloten op glasvezel en is onze aansluiting naar 1 Gb bandbreedte opgehoogd, bijna een verdubbeling. Hierdoor zal er veel meer capaciteit op het wifinetwerk beschikbaar zijn. We zijn dan ook benieuwd naar uw ervaringen komend seizoen, zowel positief als negatief. Op deze manier kunnen we onze service verbeteren en u hopelijk een prima wifi netwerk bieden.

Tips
Bepaalde toepassingen en apps gebruiken veel data. Kijk daarom regelmatig wat u nodig heeft en verbruikt. Uit ervaring weten we dat veel boten een wifi repeater nodig hebben. Veel boten zijn gemaakt van materialen die (een negatief) effect hebben op de signaalsterkte. Voor advies hierover kunt u terecht bij George Kniest. Heeft u zelf nog tips of advies? Dan horen wij het graag. 

Delen