Social Image Fallback

Hiswa Blauwe vlag Golden Anchors

Jachtmakelaar met verstand van zaken en boten

Kriebelt het? Een andere boot? Of voor het eerst een boot? Die hoeft echt niet nieuw te zijn. Kijk maar eens bij Yachting Company Muiderzand. Een fantastisch aanbod van gebruikte schepen.

Breed aanbod

Yachting Company Muiderzand is een jachtmakelaardij op Marina Muiderzand. YCM heeft 40 ligplaatsen in het water en op de wal, aan de verkoopsteiger. Het schepenaanbod van YCM ligt in de prijscategorie 45.000 Euro tot circa 500.000 Euro. Een brede keus dus, met voor ieder wat wils.

ANWB-gekeurd

Bijna alle schepen van Yachting Company Muiderzand zijn vóóraf door de ANWB gekeurd zodat u hier vertrouwd kunt kopen en verkopen. Weet u precies wat u zoekt, maar zit uw boot er niet bij? Dan kunt u ook een zoekopdracht plaatsen.

Jacht verkopen

Yachting Company Muiderzand bemiddelt naar WENS, zowel vanuit haar verkoophaven als vanaf de eigen ligplaats en hanteert concurrerende voorwaarden.

Zinder

Yachting Company Muiderzand is exclusief dealer van Zinder Boats; een snelvarende, hoogwaardige, Nederlands gebouwde aluminium tender sloep die uitblinkt in design en karakter.

 

Meer informatie

Delen